Correbars 2017

Xítxeros amb Empenta organitza el seu 7è Correbars, aquesta vegada ambientat en el Turisme. Vos ho perdreu?

PER PARTICIPAR-HI:
Per a participar al Correbars 2017 haureu de formar grups de 10 persones. Si el podeu dur fet de casa millor, i sinó els acabarem d’arrodonir dia 15 d’abril. IMPORTANT: Si voleu començar amb una mica d’avantatge… Tendreu punts extra si veniu disfressats de turistes!

Ens veurem totes i tots a les 16.30 h a la plaça de Sant Jaume on es repartiran les camisetes (es repartiran a mesura que arribi la gent, així que no badeu!). Posteriorment, s’acabaran de fer els grups -de 10 persones- i es donarà el tret de sortida al correbars amb els dinamitzadors que guiaran les activitats pels bars.
Els bars d’enguany seran Migimig Sa Bassa, Can Lliro i comptam també amb la plaça de Ses Verdures amb la col·laboració de l’Ateneu Lo Tort, on es realitzarà una activitat. Posteriorment amb les actuacions d’ Al-lots de Llevant i Manafoc De Manacor però tot això ho descobrireu el mateix dia! En acabar les activitats corresponents anirem totes a la plaça Sant Jaume on es donarà sopar i acte seguit ja començaran els concerts.

GRUPS:

Roig
DA SOUZA
Pirat’s Sound Sistema
Mauresca

*el concert és obert i gratuït per a tothom

COMPRA D’ABONAMENTS:

Xítxeros amb Empenta