Correbars 2019

Xítxeros amb Empenta organitza el seu 8è Correbars.

PER PARTICIPAR-HI:

Com sabeu, ja podeu comprar els vostres abonaments als diferents punts de venda que oferim, ja sigui a Manacor, Palma, o Barcelona. Recordau que si els comprau el mateix dia seran més cars!

Dia 20 d’abril estau tots convidats a jugar al Manapoli de Manacor! Tots els que participeu del #correbars2019 tendreu l’oportunitat de comprar i vendre diverses possessions amb l’objectiu d’aconseguir el domini del poble de Manacor! 

Com els altres anys, teniu dret a participar a les activitats que durem a terme durant l’horabaixa totes aquelles que hagueu comprat un abonament, tant de refresc/cervesa com de combinat. A més, per a jugar haureu de muntar grups de 10 persones, o sigui que millor si els duis fets de casa!

BONUS: Veniu disfressats de persones riques o duis molts de doblers i potser tendreu una ajudeta extra durant els jocs!

Si no teniu abonament, recordau que podeu assistir al concert que farem després de sopar de manera totalment gratuïta. D’aquí poc anirem revelant els grups que ens acompanyaran!

Ens veurem totes i tots a les 16.30 h a la plaça de Sant Jaume on es repartiran les camisetes (es repartiran a mesura que arribi la gent, així que no badeu!). Posteriorment, s’acabaran de fer els grups -de 10 persones- i es donarà el tret de sortida al correbars amb els dinamitzadors que guiaran les activitats pels bars. Els bars d’enguany seran Migimig Plaça Ramon Llull, Can Lliro i Es Vinil. En acabar les activitats corresponents anirem totes a la plaça Sant Jaume on es donarà sopar i acte seguit ja començaran els concerts.

 

GRUPS:

  • Adala
  • Jorra i Gomorra
  • Mo Beim
  • PD Manex

*el concert és obert i gratuït per a tothom

COMPRA D’ABONAMENTS:

Xítxeros amb Empenta