Make your dreams come true

Mallorca Resort, l’hotel més gran d’Europa, consta de discoteques, camps de golf, parcs aquàtics, piscines, restaurants, monuments culturals i més de la meitat dels hotels d’arreu de les costes mallorquines. Tots aquests establiments formen part de l’empresari i hoteler Adolf Ciment. A partir de l’any 2030 va començar a comprar aquests establiments fins arribar a més de 200 empreses. S’ha apropiat de l’illa, creant l’hotel tot inclòs amb més establiments de tot el món. Make your dreams come true.
Compta amb quatre tipus d’estàncies o tarifes combinables entre si.
FAMILIAR. Apte per a famílies, consta d’un cotxe familiar. Inclou l’entrada als monuments més importants de l’illa, restaurants, parcs aquàtics i a les platges per famílies i moltes ensaïmades.
ROMÀNTICA. Per a parelles en lluna de mel, sopars romàntics, berenars davant la mar, apartaments, transport amb motocicleta i l’entrada al pub de s’Illot.
FESTA. Per a grups amb ganes de passar-ho bé, balkoning, mamading… Entrada a totes les discoteques de l’illa menys al Carreró, estància a Magaluf, Cala Ratjada, platja de palma i l’Arenal.
AVENTURA. Surf, senderisme, escalada, snorkel, paracaigudisme i moltes quelitas.

 

Xítxeros amb Empenta