Microteatre 2019

Des de Xítxeros amb Empenta, consideram de vital importància donar veu a tots aquells artistes mallorquins que ens doten de cultura dia a dia, a totes les persones que ens han sabut tocar la fibra amb la seva sensibilitat. Per això, i per tercer any consecutiu, hem organitzat una ruta cultural de microteatre a Manacor. Volem que sigui la oportunitat de gaudir i assaborir d’un tacte més íntim amb el teatre.

Aquest cicle teatral tendrà lloc dia 4 de gener del 2019, on ens reunirem amb totes les assistents a les 18h a la Plaça de ses Verdures.

El preu per a l’assistència és de 8 €, ja que volem compensar a totes les actrius i actors que vendran a fer la seva representació. Els artistes són tres parelles d’intèrprets de Mallorca, que valoren la cultura popular i volen contribuir a fer un poble cada dia un poquet millor. Com ja sabreu, Xítxeros amb Empenta és una associació sense ànims de lucre que intenta promoure la cultura a la nostra illa. No comptam amb cap tipus de suport econòmic per a realitzar aquest esdeveniment, de manera que tota la nostra feina és de caire altruista.

 

Xítxeros amb Empenta